Parfium.bg с мобилна версия и нов дизайн

Очакваната промяна във външният вид на Parfium.bg, за която се говореше от доста дълго време, е факт! Онлайн магазинът вече може да се похвали с нов, усъвършенстван изглед за мобилните устройства. Освен нея, на която ще обърнем малко повече внимание в следващите няколко реда, трябва да отбележим, че промените не се изчерпват само с „респонсив дизайнът”, но и с няколко ключови промени засягащи браузър версията на сайта.

http://zazz.info/images/gallery/2016_1/60_attach_4211_normal.jpg


Не очаквайте обаче, нещо драстично спрямо десктоп изгледът на Parfium.bg. Колегите от онлайн магазинът са наясно с рисковете, които стоят за дръзката промяна и са предпочели да се придържат към семплата и класическа версия на сайта. Според нас са успели да постигнат много добри резултати и да „прелеят” от старото към новото!


Основният акцент в промяната пада върху мобилната версия на сайта. Именно там промяната, е най-забележима. Парфюм БГ вече може да се похвали със съвременна и отлична мобилна версия, която се визуализира много добре на всеки един смартфон или таблет. Освен това скоростта на зареждане, е впечатляваща. Дори на изчерпан лимит от мобилни данни, ще заредите достатъчно бързо онлайн магазинът, което няма как да не бъде отбелязано в „положителната графа” на разработчиците. В никакъв случай не е пресилено, ако кажем, че мобилната версия на Parfium.bg може да бъде давана за пример за това как трябва да изглежда един интернет магазин в XXI век.


Ако се гледаме в детайлите, то първото нещо, което ще ви направи впечатление в мобилната версия на Парфюм БГ, е свързана с начинът, по който се показват продуктите. Те са стилизирани и структурирани по много добър начин, без излишни и ненужни секции, които да ви отнемат вниманието. Цялата информация, която ще ви бъде необходима за продукта, е на лице. Също така е интегрирана и възможност за експресна поръчка и доставка за град София, която ще ви гарантира, че до 90 минути поръчаният продукт, ще е в ръцете ви!


Началната страница също е претърпяла известни промени. Обърнато е по-голямо внимание върху новите колекции и промоции. Акцентът пада именно върху тях. Новият слайдър няма как да не грабне вниманието ви. Под него пък са изложени предложения, на които трудно бихте могли да устоите. Маркови парфюми на страхотни цени, които нито един друг магазин в България не може да ви предложи. Поради тази причина ви препоръчваме да се абонирате за седмичният бюлетин на сайта, за да бъдете в крак с промоциите и най-новото, което се случва около Parfium.bg.


Както споделихме вече, промените са обхванали не само мобилната версия на сайта, но и неговият класически изглед. Идентичността и структурата, е запазена до някаква степен и надградена с нови елементи, които са съобразени спрямо съвременните дизайнерски тенденции. Всъщност трябва да отбележим, че всички екстри, които са в десктоп версията на Parfium.bg са достъпни и през неговата мобилна версия. Например възможността за чат на живо с представител на магазинът, е отлично интегрирана за мобилни устройства. Същото се отнася и за останалите нововъведения – експресна поръчка, блог, вход чрез фейсбук и т.н.


Като за финал може да обобщим, че колегите от Parfium.bg са се справили страхотно и едва ли ще има човек, който да се обяви против промените извършени във външният вид на магазина.